• Umetniki za ustvarjanje zvoka

    Dober zvok je kot dobra jed: včasih ne vemo natančno, kaj jo dela tako posebno, vemo pa, da je vse v sozvočju. Ko je vse na svojem mestu, ko je vsega ravno prav in ko je zraven še nekaj, česar ni mogoče strpati v besede, tedaj vemo, da jo je ustvaril pravi mojster. Podobno je tudi z ustvarjanjem sozvočja tonov.

Žlahtna zvočna podoba

V Akustiki Pirman za uglasitev oz. tuning zvoka uporabljamo merilne mikrofone. S tem poskrbimo, da je zvok ustrezno uravnotežen glede na prostor.

Kot strokovnjaki za akustiko vam pripravimo sestav zvočnikov, ojačevalcev, mikrofonov in mešalne mize tako, kot je za vašo prireditev najbolj optimalno.

Bogat park lastne opreme

Poleg strokovnega znanja nam to omogoča tudi bogat park lastne opreme izključno evropskega in ameriškega porekla, ki jo poznamo do potankosti in znamo zato iz nje izvabiti maksimum. To pa pomeni optimalen zvok za izvajalce in poslušalce, za organizatorja dogodka pa jamstvo, da se na izvedbo ozvočenja in osvetljevanja lahko v celoti zanese.

Fotogalerija dogodkov

Oprema, ki jo uporabljamo za izvedbo ozvočenja

  • Zvočniki in zvočniški sistemi vodilnega ameriškega proizvajalca Renkus Heinz. Renkus Heinz se ponaša s številnimi patenti in tehničnimi izboljšavami na področju akustike. Oprema RH je nameščena v prestižnih hotelih, na stadionih, v verskih in drugih objektih po vsem svetu. Uporabljajo jo mnogi znani ozvočevalci po svetu.
  • Mešalne mize Soundcraft
  • Ojačevalniki in procesorji: Crown, Lab-gruppen, Xta, Dbx
  • Mikrofoni: Shure, Sennheiser, AKG, Neumann
  • Brezžični mikrofonski sistemi Shure: UHF-U1 in UHF-R
  • Procesorji dinamike, grafični EQ, procesorji efektov, mikrofonski razdelilniki (splitterji): Klark Teknik, Yamaha, BSS, DBX

Potrebuteje ozvočenje za vašo prireditev?

Pokličite na 041/621-348 ali pišite na mail akustika@pirman.si in skupaj bomo našli pravo rešitev.